logó

Kelet Brókerház

.... az Ön független biztosításközvetítője ...

blokk címe

blokk tartalma

Termékeink

Biztosítási termékeink


Kötelező biztosítás

A kötelező biztosítás (kgfb), ami már a nevéből is teljesen világos, hogy ez a módozat nem egyénileg választható biztosítási forma, hanem minden gépjármű tulajdonosra, vagy üzembentartóra kötelező érvényű szerződés. A szerződő kiválaszthatja, hogy melyik biztosító társasággal kíván szerződni, illetve azt is, hogy a rá érvényes kötelező biztosítás kedvezmények közül melyikkel kíván élni. A biztosítási év eltelte előtt legkésőbb 30 nappal a biztosító is és a szerződő is magyarázat nélkül felmondhatja a kgfb-t.

Kötelező biztosítás díjszámoló - 12 biztosító díja egy helyen!

A kötelező biztosítás szerződést kormányrendelet szabályozza. E rendelet célja, hogy a másnak okozott kárt a biztosító lerendezze a vétkes fél kötelező biztosítás szerződésének rovására. Kötelező gépjármű felelősség-biztosítás szerződés hiányában nem vehetünk részt a közúti közlekedésben. Ellenkező esetben közúti ellenőrzés során súlyos büntetésre számíthatunk, Vagy amennyiben kárt okozunk, abban az esetben fizethetjük a kártérítést a saját zsebünk terhére. Ebben az esetben a MABISZ elégíti ki a károsult kárigényét, majd a vétkes félen regresszálja a követelését, a járulékos költségeivel együtt!


Casco biztosítások

Az első nagyon fontos tudnivaló! A biztosítók kirendeltségeiben, valamint a gépjármű kereskedésekben általában nincs lehetőségünk több casco biztosítás ajánlatot megvizsgálni, viszont nálunk biztosan megtalálhatják a biztosítási piacon létező legmegfelelőbb casco szerződést. Több mint 10 biztosító casco díját vetheti össze akár az otthonából, így ezt a nagyszerű lehetőséget jó ha kihasználja!

Tipp: CASCO biztosítás online kalkulátor

A casco biztosítás szerződője: Az a személy, vagy cég, aki a biztosítási díjat fizeti és érdeke a biztosított vagyontárgy megóvása.

Teljes körű casco biztosítás szolgáltatása

 1. Casco Lopáskár: Ha gépjárművünket alaposan, az előírt biztonsági berendezéssel lezártuk, de ennek ellenére részben, vagy teljesen eltulajdonították, illetve ez irányú kísérletet tettek, ezáltal kárt okoztak Önnek, akkor a gépjármű casco térít!
 2. Casco Töréskár: Amennyiben járművünk saját hibánkból egy balesetben sérülést szenvedett, illetve idegen személyrongálással, vandalizmussal anyagi kárt okozott tulajdonukban, akkor a gépjármű casco térít Önnek!
 3. Casco Üvegtörés: Balesetben, vagy rongálás, vandalizmus által a járművünk ablak üvegezésében Önnek kára keletkezik, akkor a gépjármű casco térít! Itt érdemes odafigyelni a szerződéskötés pillanatában, hogy a 10-20-30%-os üvegtörés önrészek közül a 10% kárhányadot vállaljuk!
 4. Casco Elemi Kár: Amennyiben lezúduló hótömeg valamint hó-nyomás, zivatar, belvíz, áradás, más típusú vízelöntés, jégverés, ismeretlen természetes üreg vagy földszint alatt található építmény beomlása, 15 m/s-nál erősebb szél, földcsuszamlás, föld és kő leomlás, robbanás, tűz, villámcsapás járművünkben illetve annak alkatrészeiben vagyoni kárt okoz, akkor a casco térít!

Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás korrekt árakkal és jó szolgáltatásokkal!

A lakásbiztosítás megléte nagyon ajánlott, ugyanis értékeink, ingóságaink és ingatlanunk akár pár perc leforgása alatt a semmivé válhatnak egy esetleges káresemény alkalmával, és ha nincs lakásbiztosításunk, akkor senkitől sem várhatunk segítséget!

A lakásbiztosítás fedezete általában milyen kockázatokra terjed ki?

 1. rongálás-vandalizmus, rablás, betöréses lopás;
 2. vezetékes vízkár, csőtörés;
 3. üvegtörés
 4. légi jármű ütközése, idegen tárgy rádőlése vagy ütközése
 5. ismeretlen üregbeomlás, kő és földomlás, földrengés, földcsuszamlás
 6. jégverés, hó nyomás
 7. árvíz, felhőszakadás, vihar, villámcsapás, villámcsapás másodlagos hatása
 8. robbanás, tűz

Lakásbiztosítás díjszámítás!

Tipp: Lakásbiztosítás kalkulátor


Utasbiztosítás

Az ember az élete folyamán rengetegszer utazik. Ezt szinte biztosan ki lehet jelenti, hiszen a szabadságok alkalmával sokszor elutazunk távol az otthonunktól, rengeteg ember életében előfordul, hogy üzleti út miatt kerül távol az otthonától, míg sokan egyes sport vagy szabadidő program miatt utaznak. Így azt lehet mondani, hogy az utazás sok esetben az egyik legfontosabb dolog az életünkben, ezek alkalmával élhetjük át a legszebb és legfontosabb pillanatokat, melyeket egy baleset, egy betegség, vagy egyéb nem várt esemény teljesen tönkre tehet. A baj bekövetkezését semmi sem akadályozhatja meg, hiszen az életet nem mi írjuk, de a nem várt esemény negatív hatásait jelentősen csökkenthetjük, ha utasbiztosítás szerződéssel rendelkezünk minden utazás alkalmával. 

Itt gyorsan számolhat kalkulátorainkkal! 

Európai Utazási Biztosító Zrt.  Mondial   Groupama Biztosító


Társasház biztosítás

Magyarországon a lakások jelentős része társasházakban van. A rengeteg lakótelepi lakás és az újabban épülő társasházak mindegyike egy-egy lakóközösséget alkot. A lakóközösségekben élők számára a megszerzett vagyontárgyak ugyanannyira fontos, mint azoknak, akik önálló házakban élnek. A lakásbiztosítások száma az elmúlt években jelentősen emelkedett, ennek a módozatnak a hazai megítélése javult, mégis azt lehet mondani, hogy jelentősen elmaradunk a nyugati társadalmaktól. A meglévő lakásokhoz képest a lakásbiztosítások száma jelentősen rosszabb arányt mutat, mint a fejlettebb társadalmakban. 

Kérjen árajánlatot!


Flottabiztosítás

Flotta kötelező biztosítást minden olyan jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, vagy akár egyéni vállalkozó is köthet, aki legalább öt gépjárművel rendelkezik, mint üzembentartó. A lényeg tehát, hogy az öt, vagy több gépjármű esetén minden jármű üzembentartója ugyan az legyen. Flottabiztosítási szerződést lehetséges kötni személyautóra, motorkerékpárra, buszokra, tehergépkocsikra, segédmotoros kerékpárra, de még munkagépekre, vontatókra és lassú járművekre is. Szerződést lehet kötni flottabiztosítás tekintetében quadokra, vagy pótkocsikra egyaránt, tehát látható, hogy nagyon széles körben kiterjeszthető ez a fajta biztosítási módozat. Ennek igen nagy előnye a kedvezően kialakítható díj mellett, hogy a flottaszerződés alá vont járművekre vonatkozóan kizárólag egy szerződést kell kötni, nem pedig járművenként külön. Rengeteg felesleges adminisztrációs feladatot meg lehet így spórolni.

Flotta biztosítás árajánlat kérés itt!


Életbiztosítás

Az emberek jelentős része szeret és igyekszik gondoskodni a szeretteikről, szeret felkészülni olyan nem várt eseményekre, melyek jelentősen befolyásolhatja az életük alakulását. Az életbiztosítás az egyik ilyen gondoskodási forma, mely az elmúlt évtizedben akkora változáson ment keresztül, hogy ma már a klasszikus életbiztosítások mellé olyan szolgáltatások is választhatók, amivel minden élethelyzetre fel lehet készülni. 

Kérjen árajánlatot online!


Nyugdíjbiztosítás

Ha nyugdíjról van szó, akkor sokan sok mindenre gondolnak és a magyarországi nyugdíjakkal kapcsolatban sajnos nagyon sok negatív dologra gondolnak és nem egészen alaptalanul. A nyugdíjak miatt egyre többen akarnak egyedi nyugdíjbiztosítást kötni, hogy saját maguk gondoskodjanak magukról öregkorukra. Egyre több fiatal gondolja úgy, hogy ideje gondoskodni magáról és előre gondolkozik. Ez azt eredményezi, hogy egyre többen főleg a 30-as éveikben járó emberek hajlanak erre az okos öngondoskodásra és eszmélnek rá arra, hogy ideje olyan dologba fektetni a pénzüket, ami a későbbiekben megtérül, és nem utolsó sorban a 20% adójóváírásról se feledkezzünk meg.

Nyugdíjbiztosítás árajánlat kérés


Temetési biztosítás

Kegyeleti biztosítás - Temetkezési költség biztosítás

Hogy ha egy hozzátartozónk eltávozik, az mindig nagy veszteség, de bármennyire is nagy a fájdalom az anyagi oldalára is gondolniuk kell az embereknek. Sokszor kegyetlen lehet témába hozni ezt, amikor egy fontos családtagunkat vesztettük el éppen, vagy valaki más vesztette el azt. Viszont mindenképpen tisztában kell lenni a másik oldalával is, hogy ne érjen senkit ez a helyzet felkészületlenül. Aki ilyen biztosítást köt, az a temetésére teszi félre konkrétan a pénzt. Így a családjának tud segíteni, hogy ha eltávozik, ne legyen akkora anyagi nyomás a hátra maradt családtagokon.

Árajánlat kérés temetkezési költség biztosításra itt!


Vezető tisztségviselők és felügyelő-bizottsági tagok felelősségbiztosítása

Napjainkban egyik vezető sem zárhatja ki a rossz döntés lehetőségét, miközben vállalatának sikeréért dolgozik. De kockára teszi-e a saját vagyonát? Az egyre erősödő verseny és a széleskörű nemzetközi orientáció következtében a vállalat vezetői által hozott döntések egyre összetettebb feladatot jelentenek. A vállalati döntéshozók természetesen vállalataik érdekében tevékenykednek, és minden szükséges intézkedést megtesznek azért, hogy megvédjék a vállalati vagyont és elkerüljék a károkat. A részvényesek vagy harmadik személyek azonban egyre gyakrabban indítanak kártérítési pereket a társaságokkal szemben és egyre inkább tisztában vannak jogaikkal. A Vezető Tisztségviselők és Felügyelőbizottsági Tagok Felelősségbiztosításának segítségével a vállalat kivédheti a vezetőire irányuló, állítólagos kötelességszegésére alapozott kártérítési igényeket. 

Ügyvezetőként, cégvezetőként kockára akarja tenni a saját vagyonát? Egy helytelen vezetői döntés következtében ugyanis veszélybe kerülhet a vállalat, a vállalkozás vagyona és 2014. március 15.-e után, az új Ptk. életbelépésétől pedig akár a vezető tisztségviselők (cégvezető, ügyvezető) saját vagyona is. A Ptk. módosítás lényege, hogy a törvény megteremti annak a lehetőségét, hogy a károsult 3. személy (pl.: beszállító, vevő, hitelező, munkavállaló...) kárigényét ne csak a társasággal, hanem a vezető tisztségviselővel szemben is közvetlenül érvényesítse. 

Ajánlatot kérek!


Vagyonbiztosítás

Óvja meg vállalkozása értékeit vagyonbiztosítás szerződéssel!  A vállalatok egyre inkább fontosnak tartják, hogy vagyonbiztosítással is erősítsék magukat, és fel legyenek készülve a váratlan eseményekre is! A vagyonbiztosítások többfélék is lehetnek.

Kérjen árajánlatot vagyonbiztosításra itt!


Felelősségbiztosítás

A Felelősségbiztosítás fedezetet nyújt a másoknak okozott kár megtérítésében. A felelősségbiztosítás a szerződésben meghatározott esetekben mentesíti a károkozót a kártérítési kötelezettség alól.

A biztosítások napjainkban olyan mértékben fejlettek már, hogy egyes részelemei külön magyarázatra szorulnak, hogy az egyszerű átlagember számára is világossá váljon mi az ami az adott biztosítási elemben szolgáltatásként a biztosítási esemény bekövetkezésekor fizet. A szerződések egyik leginkább specifikus eleme a felelősség biztosítás. Ezeknek a biztosításoknak az alapvető szolgáltatása, hogy a biztosító megtéríti azokat a károkat, melyek bekövetkezésért a jogszabályok alapján a biztosított felelne.

Felelősségbiztosítás árajánlat kérés

A felelősség biztosítás tehát a biztosítások egy speciális fajtája, melyen belül az egyes al-módozatok is külön értelmezést igényelnek. Gondoljunk csak bele, hogy mennyire specifikusak az egyes szakmai felelősség biztosítások vagy az eb-tartói felelősség biztosítás. Azt azonban le lehet szögezni, hogy a felelősség biztosítás az élet szinte minden területén csak az előnyünkre válhat, hiszen megléte rengeteg esetben nyújthat nagy segítséget.


Jogvédelem biztosítás

Kérjen árajánlatot online, vegye fel a kapcsolatot velünk itt!

Jogvédelmi biztosítás: a biztosított személy részére az anyagi vagy természetbeni segítségnyújtás polgári vagy büntetőjogi esetlegese szabálysértési ügyekben. Költségek átvállalásával, ügyvéd állításával jön létre. A jogvédelmi biztosításnak abban az esetben van nagy jelentősége, amikor magánjellegű peres ügyünk van. Egy per, jogi ügylet során ez a biztosítás jelentős segítséggel szolgálhat az ügyfélnek az anyagi terhek viselésében. A jogvédelmi biztosítást tartalmazó konstrukciókat a biztosítók legtöbb esetben úgy állítják össze, hogy az tartalmazza a legtöbbször felmerülő kockázatokat, mint például hatósági, bírósági eljárások költsége, illetéke, ügyvédi díj.A jogvédelmi biztosítás általánosságban valamely alapbiztosítás mellé kiegészítőként köthető, így igénybe lehet venni akár élet-, lakás-, de kötelező gépjármű biztosítás megkötésével együtt is. Mindenképp hasznos ennek a kiegészítőnek a megléte, mivel bármikor kerülhetünk akár magánszemélyként, akár munkaadóként olyan helyzetbe, amikor sajnálatos módon csak peres, jogi úton tudjuk vitánkat rendezni. 


Építés szerelés biztosítás

Építés- és Szerelésbiztosítás - Vállalati biztosítások

Ez a biztosítási módozat az építőiparban, különösen a magas- és mélyépítés területén nyújt szinte teljes védelmet. A biztosítás fedezetet nyújt az építkezési vállalkozó szerződéseiben meghatározott teljesítésekre valamint a gépek és az épületekben bekövetkező károkra. További lehetőség a biztosításhoz kiegészítőként köthető felelősség biztosítás. Az építés- és szerelés biztosítás köthető a saját és a külső kivitelezők által megvalósított építkezéséhez is.

Kérjen árajánlatot!


Mezőgazdasági biztosítás

A mezőgazdasági biztosítások leginkább a termeléshez szükséges, gondolunk itt a gépekre, berendezésekre, készletekre, építményekre és az épületekre. A mezőgazdasági biztosítás speciális fajtákkal egészül ki, mint például növénytermesztés, állattenyésztés és állattartás. A kockázatviselés változó értéket képvisel, mivel a fokozatosan kialakuló végtermék ingadozó. Növénytermesztés során a kockázatviselés időtartalma a növények kiültetésétől, kipalántázásától, kitelepítésétől kezdődik és az aratás végeztéig, betakarításig illetve a földből való kiszedésig tart. Mivel a biztosítástárgyának az értéke és a kockázat mértéke változhat, ezért lehetőség van a termelő által megállapított terméshozam változtatására. Ez a biztosítási díj értékének változásával járhat, jár.

Kérjen árajánlatot online, vegye fel a kapcsolatot velünk itt!


BÁF - belföldi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás

Azt tényként kell kezelni, hogy a fuvarozó, akire rábízták az árut felelősséggel tartozik a megbízónak, hogy balesetmentesen és az áru sérülése nélkül leszállítsa a rábízott értékeket. Ugyanakkor nagyon nehezen lehet elkerülni az ilyen eseteket és sajnos bármi megtörténhet. A BÁF - belföldi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás elegendő védelmet nyújt az ellen, hogy a balesetek után az anyagi következmények miatt ne legyen még nagyobb baj, főként anyagilag.  Azoknak a vállalkozóknak ajánljuk ezt a módozatot, akik belföldön tevékenykednek, és fuvarozói szolgáltatást nyújtanak.

Árajánlat kérés BÁF biztosításra


CMR biztosítás online bemutatása - Nemzetközi Árufuvarozói felelősségbiztosítás

A CMR biztosítás arról szól, hogy amíg a fuvarozó a rábízott áruval közlekedik kockázat és felelősség terheli, amíg lenem szállítja azokat. Ez a biztosítás azoknak az embereknek, fuvarozóknak szól, akik biztonságban szeretnék tudni az általuk átvett árut és azt szeretnék, hogy épségben megérkezzen vagy egy esetleges kár esetén megtérüljön a költség. Az áru felvételének idejétől az árú leszállításáig felelősség terheli a fuvarozót és ez a módozat addig nyújt védelmet, amíg ez a szállítási idő lenem telik. A cégek teljes tevékenységére meg lehet kötni ezt a biztosítást.

Árajánlat kérés CMR biztosításra itt!


Vízi jármű, hajó biztosítás olcsón és gyorsan

Magyarországon egyelőre még nem túl közismert a vízi jármű., hajóbiztosítás, nem úgy,mint Európa számos országában, akár nyugati szomszédainknál is. Ennek meg is van a logikus magyarázata, hisz nálunk igen kevés vízi járművel találkozni, amelyik magánszemélyek tulajdonában van, és persze nincs tengerünk, ami miatt nagyobb lenne erre az igény.

Ettől függetlenül nálunk is számtalan vízi jármű található, sőt ez a piac igen nagy fellendülésen megy keresztül, így várható, hogy az ide vonatkozó biztosítások piaca is bővül lassan és a kereslet is megnövekszik e szolgáltatás iránt. A számszerű tények azt mutatják, hogy a gazdasági helyzet még sem annyira rossz, hogy ne telne egy bizonyos rétegnek drágább vízi járművet, például hajót vásárolni,és aki erre áldoz egy nagy összeget, annak már igen csak megéri egy biztosítást is kötnie.

Kérjen árajánlatot Telefonon: +36-20-947-5802, emailben: keletbrokerhaz@gmail.com vagy az alábbi ÁRAJÁNLATKÉRÉS űrlapon!

Kérem, hogy készüljön fel az árajánlatkérésnél a a következő kérdésekre: neve, címe, adószáma, TEAOR szám (céges biztosítás esetén), kapcsolattartó neve, telefonszáma, e-mail címe.


ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 
Kötelező biztosítás
Casco biztosítások
Flottabiztosítás
Lakásbiztosítás
Utasbiztosítás
Életbiztosítás
Temetési biztosítás
Nyugdíjbiztosítás
Vagyonbiztosítás
Felelősségbiztosítás
Társasház biztosítás
Jogvédelem biztosítás
Építés szerelés biztosítás
Mezőgazdasági biztosítás
BÁF - belföldi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás
CMR biztosítás online bemutatása
Nemzetközi Árufuvarozói felelősségbiztosítás


Kötelező biztosítás

CASCO Biztosítás

Lakásbiztosítás

Utasbiztosítás

Kelet Brókerház - 2016.

powered by Á.G.I.-CMS 1.20
admin